
Konijnenbout sous vide
Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige
Kook de rijst volgens de instructies die op het pak staan. Als de rijst klaar is stort je deze uit op het aanrecht (eventueel op folie) om af te koelen.
Snij alle groenten klein. Zet een wok op het vuur met een flinke scheut olie. Doe de kurkuma en djinten erin en fruit voor 1 minuut. Voeg de kleingesneden groente toe en roerbak deze 3 minuten op hoog vuur.
Voeg de rijst in delen toe en blijf omscheppen op hoog vuur. Als alle rijst is toegevoegd roerbak je het geheel nog even goed door.
Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige
Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende lekkere slasoorten. Hier kan je eigenlijk eindeloos mee combineren want iedere soort heeft toch zijn eigen smaak. Ik heb