
Pittige runderstoof
Het pittige in recepten is voor iedereen anders. Verrijk je gerechten dus voorzichtig met pepers of pepersaus zodat ieder het kan eten. Ik vergis me
Kook de rijst volgens de instructies die op het pak staan. Als de rijst klaar is stort je deze uit op het aanrecht (eventueel op folie) om af te koelen.
Snij alle groenten klein. Zet een wok op het vuur met een flinke scheut olie. Doe de kurkuma en djinten erin en fruit voor 1 minuut. Voeg de kleingesneden groente toe en roerbak deze 3 minuten op hoog vuur.
Voeg de rijst in delen toe en blijf omscheppen op hoog vuur. Als alle rijst is toegevoegd roerbak je het geheel nog even goed door.
Het pittige in recepten is voor iedereen anders. Verrijk je gerechten dus voorzichtig met pepers of pepersaus zodat ieder het kan eten. Ik vergis me
Dit is een super saus voor over de pasta. Erg lekker met een frisse salade. De naam stamt af van de plaats waar deze saus