Verwarm de grill. Snij de aubergine in dunne plakken en leg op met aluminumfolie bekleek rooster. Bestrijk de aubergine met olijfolie en grill ze 15 a 20 minuten. Keer halverwege de tijd en bestrijk die zijde ook met olijfolie.
Verwarm de oven op 200 graden. Snij de tomaat in plakken en haal de zaadlijsten uit de paprika en snij in parten.
Leg de plakken aubergine, tomaat en paprika dakpansgewijs in een ovenschaal. Bestrooi met peper en zout. Snij de mozzarella in plakken. Rasp de parmezaan over de groenten en leg de plakken mozzarella op de kaasrasp.
Zet de schaal voor 20 minuten in de oven.
De oorsprong van dit gerecht ligt op Tenerife. Hier is de mojo geboren de typische Canariaanse saus die heerlijk is bij gegrilde aardappelen.
Dit is een makkelijk en lekker recept om vers brood te bakken op de bbq. Het is wat naan achtig brood en je kan er