
Varkensvlees met ananas
We gebruiken bij dit recept een halve ananas. De andere helft kan je in een bakje nog een paar dagen goed houden in de koelkast.
Verwamr de oven op 10 graden. Snij de bovenkant van de paprika en haal de zaadlijsten eruit. Snij de courgette in kleine stukjes, de prei in halfe ringetjes de sperziebonen in stukjes en snipper de ui. Giet de maiskorrels af.
Wok alle groenten (behalve de paprika) vijf minuten in de olie. Doe de gormas erbij en roer van het vuur goed door. Breng op smaak met peper en zout. Vul de paprika met het mengesel en zet ze in een ovenschaal 25 minuten in de oven.
We gebruiken bij dit recept een halve ananas. De andere helft kan je in een bakje nog een paar dagen goed houden in de koelkast.
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.