
Tomaten beignets
Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop
Verwamr de oven op 10 graden. Snij de bovenkant van de paprika en haal de zaadlijsten eruit. Snij de courgette in kleine stukjes, de prei in halfe ringetjes de sperziebonen in stukjes en snipper de ui. Giet de maiskorrels af.
Wok alle groenten (behalve de paprika) vijf minuten in de olie. Doe de gormas erbij en roer van het vuur goed door. Breng op smaak met peper en zout. Vul de paprika met het mengesel en zet ze in een ovenschaal 25 minuten in de oven.
Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker