
Frisse yoghurtcocktail
Tussen de gerechten door is het lekker om iets verfrissend te drinken. Dit is een leuke vervanger voor de spoom en nog gezond ook. Je
Bak de spekjes ui in een koekenpan. Giet af en houd apart. Pel en snipper de ui en knoflook. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Verwamr de oven voor op 175 graden.
Snij de steel los van de portabella en hak fijn.
Vul de portebella met de spekjes, ui, knoflook, zongedroogde tomaat. Bestrooi naar smaak met peper en zout. Brokkel de geitenkaas erover en bestrooi met het sesamzaad.
Zet 15 minuten in de oven.
Tussen de gerechten door is het lekker om iets verfrissend te drinken. Dit is een leuke vervanger voor de spoom en nog gezond ook. Je
De jodenhaas is een vergeten stukje heerlijk rundvlees. De jodenhaas of diamanthaas is het stukje vlees wat tussen de schouders van een rund zit. Het