
Chicken under a brick
Het belangrijkste keuken hulpmiddel bij dit recept is de baksteen en een bord wat net iets kleiner is dan je koekenpan. Ik had hier al
Bak de spekjes ui in een koekenpan. Giet af en houd apart. Pel en snipper de ui en knoflook. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Verwamr de oven voor op 175 graden.
Snij de steel los van de portabella en hak fijn.
Vul de portebella met de spekjes, ui, knoflook, zongedroogde tomaat. Bestrooi naar smaak met peper en zout. Brokkel de geitenkaas erover en bestrooi met het sesamzaad.
Zet 15 minuten in de oven.
Het belangrijkste keuken hulpmiddel bij dit recept is de baksteen en een bord wat net iets kleiner is dan je koekenpan. Ik had hier al
In Spanje eten ze deze lekkere snack veel als tapas en staat hij als boquernes fritos op de kaart. Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon erg