Pot-au-feu
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van
Verwarm de oven op 110 graden.
Snij voorzichtig de steel los van de portobello en snij deze in kleine stukjes. Hak de noten grof. Meng de stukjes steel met driekwart van de noten.
Besprenkel de binnenkant van de portobello met een beetje olijfolie. Verdeel de noten en steeltjesmix over de portobello’s. Snij de geitenkaas in stukken en verdeel deze over de portobello’s.
Besprenkel met honing en verdeel het restant noten erover.
Zet ze op een bakplaat en gaar ze 15 tot 20 minuten in de oven. Als je ziet dat de kaas mooi zacht wordt zijn ze klaar.
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.