
Gesmoorde kip met sperziebonen
Dit is een Libanees gerecht, Loubiah bil dajaj wat in het Londense restaurant Comptoir Libanais word geserveerd. Makkelijk, snel en erg lekker.
Snij de varkenshaas in plakken van ongeveer 1,5 cm. Pel de ui en de knoflook. Snij in stukjes. Maal de spaanse peper met de ui en de knoflook in een vijzel met een scheutje olie fijn tot een fijne pasta.
Meng dit met de overige ingrediënten. Giet dit over het vlees en schep door elkaar. Marineer het vlees minimaal 4 uur.
Rijg de plakken aan pennen en rooster op de bbq 2 minuten per kant bruin en gaar.
Dit is een Libanees gerecht, Loubiah bil dajaj wat in het Londense restaurant Comptoir Libanais word geserveerd. Makkelijk, snel en erg lekker.
Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop