Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker hachee. Weinig werk en lukt altijd.
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker hachee. Weinig werk en lukt altijd.
Snijd het vlees in blokjes van 3×3 cm. Snij de uien in grove stukken.
Verhit de boter in een braadpan. Bak het vlees al omscheppend aan tot het mooi bruin is. Voed de uien toe en bak dit 3 minuten mee.
Bestrooi het vlees ruim met gemalen peper, zout en de bloem. Schep goed door voor 2 minuten.
Voeg het bouillontablet toe en het water tot het vlees net onder staat.
Azijn, suiker, laurier en kruidnagel toevoegen.
Breng aan de kook en zet op een laag vuur (vlamverdeler) met de deksel schuin op de pan.
Laat zo 3 tot 4 uur stoven. Vlak voor het opdienen eventueel iets binden met aardappelzetmeel.
Lekker met gekookte aardappelen en rode kool.
Ik kreeg dit recept via een vriend uit Belgie die dit weer heeft opgepikt vanuit America. Dan merk je weer hoe leuk het is om