Maak van de gehakt vier niet al te stevige ballen en druk deze zachtjes plat tot ongeveer 2 cm dikte. Pluk van de romana sla vier blaadjes en haal de dikke nerf uit het begin stuk. Snij de tomaat en de feta in dunne plakken.
Zet een koekenpan met dikke bodem op het vuur zonder olie of boter. Bak op een rustig vuur de hamburgers aan een kant mooi bruin in ongeveer 3 minuten. Draai ze om en leg de plakjes feta op de hamburger. Bak 3 minuten en leg dan een deksel op pan en laat op laag vuur de kaas in 1 minuut zacht worden.
Snij ondertussen de hamburgerbroodjes open en grill de snijkant mooi knapperig en bruin op de gril of in een grillpan.
Leg de onderkant van het broodje op een plank en doe hier een schepje tzatziki op. Leg een blaadje sla en twee plakje tomaat hierop. Dan de hamburger, een bergje pulled pork en twee eetlepels tzatziki. De bovenkant van het broodje erop en zet de boel vast met een sateprikker.