Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.

Aardappel knoflooksoep
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb
Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.
Doe de sinaasappel confituur in een steelpannetje en verwarm het totdat het vloeibaar wordt.
Neem 4 glazen en verdeel over de bodem wat noten. Schep hier een beetje sinaasappel confituur over. Schep er dan een laagje hangop over en herhaal dit tot drie maal. Eindig met wat noten besprenkeld met wat sinaasappel confituur
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb
Na een bbq avond blijven er bij mij nog wel eens wat stukjes sparribs over. Natuurlijk kan je ze de volgende dag opwarmen en opeten