Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.
Vis in bananenblad
Stomen in bananenblad is lekker en staat ook nog leuk op het bord. Heb je geen stoompan kan je dit ook in de oven maken.
Dit is een heerlijk fris toetje waar je eigenlijk eindeloos mee kan combineren.
Doe de sinaasappel confituur in een steelpannetje en verwarm het totdat het vloeibaar wordt.
Neem 4 glazen en verdeel over de bodem wat noten. Schep hier een beetje sinaasappel confituur over. Schep er dan een laagje hangop over en herhaal dit tot drie maal. Eindig met wat noten besprenkeld met wat sinaasappel confituur
Stomen in bananenblad is lekker en staat ook nog leuk op het bord. Heb je geen stoompan kan je dit ook in de oven maken.
Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.
Ik kook graag voor wat meer mensen maar in de praktijk is dat toch vaak voor twee of drie personen thuis. Dit betekent dat er