Dit is een frisse maaltijdsalade voor twee personen.
Dit is een frisse maaltijdsalade voor twee personen.
Kook de krielaardappeltjes gaar en laat tot gebruik afkoelen.
Doe de bonen en linzen in een zeef en spoel met koud water goed af. Laat uitlekken en doe in een om.
Snipper de ui en augurk fijn en doe bij de bonen.
Maak de dressing van de olijfolie, balsamicoazijn, honing, mosterd en een snuf zwarte peper.
Meng de dressing door de bonen en laat staan tot gebruik.
Halveer de tomaatjes en snijd de krieltjes in vier delen. Was de sla en haal de harde kern uit de bladeren.
Bak de pangasiusfilet in ongeveer 4 minuten aan beide zijde. Kruimel de geitenkaas erover en laat nog twee tot drie minuten met een deksel op de pan doorwarmen.
Leg ondertussen op twee borden de sla. Schep in het midden het bonenmengsel. Schep de aardappeltjes erover.
Leg de vis in het midden en garneer met de cherrytomaatjes.
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Wie houdt er nu niet van. De oud Hollandse gehaktbal. Dit recept is voor 4 gehaktballen. Wij waren maar met zijn drieën thuis dus er