Gamba´s
Gamba´s van de gril zijn altijd lekker. Wij eten ze het liefst met een lekker boeren brood, wat crème van geienkaas en een frisse salade.
Snijd de kipfilet in reepjes, de appel en paprika’s in stukjes en schil en rasp de gemberwortel. Snijd de koriander fijn.
Verhit de olie en bak in 4 minuten de kipreepjes bruin. Haal de kip uit de pan. Bak in overgebleven olie de appel, paprika en gember voor 5 minuten. Schep dit regelmatig om.
Roer de kipreepjes en de currypasta erdoor.
Voeg de bouillon en de kokosmelk toe en roer de rijst erdoor. Breng het geheel aan de kook en laat dit 15 minuten zachtjes koken.
Breng op smaak met zout en peper.
Schenk de soep in een soepbord of kom en bestrooi deze met de fijngesneden koriander.
Gamba´s van de gril zijn altijd lekker. Wij eten ze het liefst met een lekker boeren brood, wat crème van geienkaas en een frisse salade.
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn
Er gaat toch niet boven een verse hamburger van de bbq. Het is erg simpel om deze te maken en geloof me je bent een