
Marokkaanse kip
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Snijd de kipfilet in reepjes, de appel en paprika’s in stukjes en schil en rasp de gemberwortel. Snijd de koriander fijn.
Verhit de olie en bak in 4 minuten de kipreepjes bruin. Haal de kip uit de pan. Bak in overgebleven olie de appel, paprika en gember voor 5 minuten. Schep dit regelmatig om.
Roer de kipreepjes en de currypasta erdoor.
Voeg de bouillon en de kokosmelk toe en roer de rijst erdoor. Breng het geheel aan de kook en laat dit 15 minuten zachtjes koken.
Breng op smaak met zout en peper.
Schenk de soep in een soepbord of kom en bestrooi deze met de fijngesneden koriander.
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Biersoep is een makkelijke, lekkere soep waar je jouw gasten echt mee verwent. Een soep met veel smaak zonder een bouillon te gebruiken.
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als