
Bosbesen en sinaasappelmascarponeijs
Dit is eigenlijk een basis die je met veel soorten fruit kan gebruiken. Als je twee smaken gaat maken moet je alle ingrediënten (behalve het fruit)
Pel de knoflook en plet de teentjes. Wrijf de kippendijtjes goed in met 5 spice powder en bestrooi rijkelijk met peper en wat zout.
Verwarm de oven tot 180 graden.
Zet een wok op het vuur en bak de kippendijtjes rondom bruin aan. Leg de kippendijtjes in een kleine ovenschaal en giet er rijkelijk plumsaus over. Voeg de knoflook toe en zet de schaal 50 tot 60 minuten in de oven tot de kip gaar is en er een lekkere stroperige laag overheen zit.
Lekker met gebakken rijst en roergebakken groenten.
Dit is eigenlijk een basis die je met veel soorten fruit kan gebruiken. Als je twee smaken gaat maken moet je alle ingrediënten (behalve het fruit)
Dit is een leuk bijgerecht wat met veel vis en vlees soorten kan combineren. Gebruik een andere kaassoort zoals een RocheBaron om een wat stevigere
Gamba´s van de gril zijn altijd lekker. Wij eten ze het liefst met een lekker boeren brood, wat crème van geienkaas en een frisse salade.