Stoofperen
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als
Was en rasp de komkommer. Meng de rasp met een el zout en laat dit 10 minuten staan. Knijp de komkommer na 10 minuten goed uit zodat het meeste vocht eruit is.
Snij de dille ragfijn.
Rasp de buitenzijde van de citroen en hou dit apart.
Meng de komkommer met de yoghurt, sap van 1/2 citroen de dille en pers de knoflook erboven uit. Een snuf peper en zout en meng dit goed door elkaar.
Snij de courgette in plakjes en paprika in stukken. Pel de ui en halveer deze. Snij de halve ui in 4 kwarten en snij deze nog een keer door.
Snij de kipfilet in blokjes. Meng wat 0lie met de citroenrasp, peper en zout. Rijg de spiesen afwisselend met kip, courgette, ui en paprika.
Grill de spiesen ongeveer 10 tot 12 minuten en serveer met de tzatziki.
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als
Als je droge kikkererwten gebrukit moet je deze eerst voorkoken.Gedroogde kikkererwten (bruin of geel maakt niet uit) zet je eerst een nacht te weken in