Pasta met Zeevruchten
Een makkelijk snelle vis pasta voor als je minder tijd hebt om te koken. Ik haal de spinazie en zeevruchten een dag van te voren
Was en rasp de komkommer. Meng de rasp met een el zout en laat dit 10 minuten staan. Knijp de komkommer na 10 minuten goed uit zodat het meeste vocht eruit is.
Snij de dille ragfijn.
Rasp de buitenzijde van de citroen en hou dit apart.
Meng de komkommer met de yoghurt, sap van 1/2 citroen de dille en pers de knoflook erboven uit. Een snuf peper en zout en meng dit goed door elkaar.
Snij de courgette in plakjes en paprika in stukken. Pel de ui en halveer deze. Snij de halve ui in 4 kwarten en snij deze nog een keer door.
Snij de kipfilet in blokjes. Meng wat 0lie met de citroenrasp, peper en zout. Rijg de spiesen afwisselend met kip, courgette, ui en paprika.
Grill de spiesen ongeveer 10 tot 12 minuten en serveer met de tzatziki.
Een makkelijk snelle vis pasta voor als je minder tijd hebt om te koken. Ik haal de spinazie en zeevruchten een dag van te voren
Ik voeg eigenlijk altijd wat port toe als ik stoofperen kook. Op enig moment had ik niet alles in huis wat ik normaal gebruik en
Dit is een leuk bijgerecht wat met veel vis en vlees soorten kan combineren. Gebruik een andere kaassoort zoals een RocheBaron om een wat stevigere