
Konijnenbout sous vide
Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige
Was en rasp de komkommer. Meng de rasp met een el zout en laat dit 10 minuten staan. Knijp de komkommer na 10 minuten goed uit zodat het meeste vocht eruit is.
Snij de dille ragfijn.
Rasp de buitenzijde van de citroen en hou dit apart.
Meng de komkommer met de yoghurt, sap van 1/2 citroen de dille en pers de knoflook erboven uit. Een snuf peper en zout en meng dit goed door elkaar.
Snij de courgette in plakjes en paprika in stukken. Pel de ui en halveer deze. Snij de halve ui in 4 kwarten en snij deze nog een keer door.
Snij de kipfilet in blokjes. Meng wat 0lie met de citroenrasp, peper en zout. Rijg de spiesen afwisselend met kip, courgette, ui en paprika.
Grill de spiesen ongeveer 10 tot 12 minuten en serveer met de tzatziki.

Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige

Lekker bij van alles en nog wat. Als dip met brood, bij kip of garnalen op je broodje gyros of als dressing in een Griekse