
Bramen yoghurtdrink
De bramen zijn er nu weer volop dus daar moet je van profiteren. Uiteraard kan je dit frisse drankje met allerlei soorten fruit maken dus
Pel de knoflook en kneus de tenen. Pers de citroenen uit. Bestrooi de konijnenboutjes ruim met peper en zout. Bind de kruiden samen met een stukje keukentouw.
Verwarm de oven tot 80 graden.
Zet een grote pan op het vuur met de boter. Op half vuur de konijnenboutjes aanbraden tot ze mooi bruin van kleur zijn.
Voeg de knoflook, citroensap, kippenbouillon en het bosje kruiden toe.
Zet de pan met de deksel erop in de oven. Laat de konijnenboutjes in 2 tot 3 uur langzaam garen.
De bramen zijn er nu weer volop dus daar moet je van profiteren. Uiteraard kan je dit frisse drankje met allerlei soorten fruit maken dus
Voor dit recept gebruik ik de kippendij zonder rugstuk. Doordat het botje er nog wel inzit krijgt het vlees nog meer smaak. Gebruik hier nooit
Om dit gerecht te maken heb je hele dunne pannenkoekjes nodig en een stoommandje of stomer. Zelf koop ik de pannenkoekjes kant en klaar bij