Varkensvlees met ananas
We gebruiken bij dit recept een halve ananas. De andere helft kan je in een bakje nog een paar dagen goed houden in de koelkast.
Pel de knoflook en kneus de tenen. Pers de citroenen uit. Bestrooi de konijnenboutjes ruim met peper en zout. Bind de kruiden samen met een stukje keukentouw.
Verwarm de oven tot 80 graden.
Zet een grote pan op het vuur met de boter. Op half vuur de konijnenboutjes aanbraden tot ze mooi bruin van kleur zijn.
Voeg de knoflook, citroensap, kippenbouillon en het bosje kruiden toe.
Zet de pan met de deksel erop in de oven. Laat de konijnenboutjes in 2 tot 3 uur langzaam garen.
We gebruiken bij dit recept een halve ananas. De andere helft kan je in een bakje nog een paar dagen goed houden in de koelkast.
Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan
Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer