Spareribs
Spareribs is zo’n gerecht dat je echt een dag van te voren moet voorbereiden en in een grote hoeveelheid moet maken. Gezellig met een groep
Bestrooi de kwartelboutjes met peper, zout en salie. Verwarm een braadpan en giet hier een flinke scheut olijfolie in.
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in grove stukken. Snipper de sjalot.
Braad de kwartelboutjes in ongeveer 5 minuten goud bruin. Haal de boutjes uit de pan en bak in de achter geblevenolie de paddenstoelen en sjalot op hoog vuur 1 a 2 minuten.
Zet het vuur laag en blus af met de cognac. Voeg de room toe en roer alles even door.
Leg de boutjes erop en laat het geheel nog ongeveer 5 minuten koken.
Lekker bij zuurkool en aardappelpuree in laagjes geserveerd.
Spareribs is zo’n gerecht dat je echt een dag van te voren moet voorbereiden en in een grote hoeveelheid moet maken. Gezellig met een groep
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.