
Bloemkooltortilla
Een tortilla van bloemkool? Ja het is weer eens wat anders. Je moet hem echt voorzichtig omdraaien tijdens de ovenbaktijd. Hij breekt anders in stukken
Haal de lamsrack 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op temperatuur te komen.
Pel de knoflook en snijd deze in plakjes. Verwarm de oven voor op 170 graden.
Doe de boter met een flinke scheut olijfolie in een koekenpan. Bestrooi de lamsrack met peper en zout.
Wikkel de botjes in folie zodat deze niet verkleuren. Bak de lamsrack in de boter / olie voor 3 minuten per kant tot hij mooi bruin is.
Leg in een ovenschaal de helft van de knoflook. Leg hier het lamsrack op en giet het bakvet over het vlees. Leg de overige plakjes knoflook op het lamsrack.
Zet de ovenschaal in het midden van de oven en laat in 20 minuten mooi rosé worden.
Haal uit de oven en laat nog 5 minuten rusten.
Lekker met aardappels uit de oven en gegrilde groenten.
Een tortilla van bloemkool? Ja het is weer eens wat anders. Je moet hem echt voorzichtig omdraaien tijdens de ovenbaktijd. Hij breekt anders in stukken
Dit is een super saus voor over de pasta. Erg lekker met een frisse salade. De naam stamt af van de plaats waar deze saus
Ik maak dit gerecht altijd met kippendijvlees. Het is voller van smaak, zachter en eigenlijk gewoon lekkerder dan een filet.