Ik heb deze lasagne gemaakt nadat ik wat kalkoenvlees over had. Je kan ook gegaarde kippendijen gebruiken voor dit recept.

Tasty Tom met feta
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Ik heb deze lasagne gemaakt nadat ik wat kalkoenvlees over had. Je kan ook gegaarde kippendijen gebruiken voor dit recept.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Pel de ui en snijd in halve dunne plakjes. Snij de courgette in dunne plakjes.
Bak de ui in een koekenpan met een scheutje olijfolie voor 5 minuten. Laat de uien in een zeef uitlekken.
Bak nu de plakjes courgette 4 minuten in wat olijfolie en laat deze ook uitlekken in een zeef.
Snij de mozzarella in plakjes.
Neem een ovenschaal en giet op de boden wat tomatensaus. Leg hier een laag lasagne bladen op.
Beleg dit met kalkoenvlees en schep een paar eetlepels saus erover. Leg hier dan weer lasagne bladen op. Nu een laag rode ui, lasagne bladen, courgette, lasgne bladen, kalkoenvlees met weer wat saus en dan nog een keer de laag met ui en een laag met courgette.
Je eindigt met een laagje lasagne bladen. Hier smeer je de laatste tomatensaus over, beleg je met mozzarella plakken en bestrooi je met geraspte kaas.
Zet de lasagne 45 minuten in het midden van de oven.
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Lamshaas is een weinig gebruikt stukje vlees. Onbekend is vaak onbemind maar ik raad je aan om dit mooie supermalse stukje vlees een te gaan
Dit is een super saus voor over de pasta. Erg lekker met een frisse salade. De naam stamt af van de plaats waar deze saus