Ik heb deze lasagne gemaakt nadat ik wat kalkoenvlees over had. Je kan ook gegaarde kippendijen gebruiken voor dit recept.

Uiensoep
Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.
Ik heb deze lasagne gemaakt nadat ik wat kalkoenvlees over had. Je kan ook gegaarde kippendijen gebruiken voor dit recept.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Pel de ui en snijd in halve dunne plakjes. Snij de courgette in dunne plakjes.
Bak de ui in een koekenpan met een scheutje olijfolie voor 5 minuten. Laat de uien in een zeef uitlekken.
Bak nu de plakjes courgette 4 minuten in wat olijfolie en laat deze ook uitlekken in een zeef.
Snij de mozzarella in plakjes.
Neem een ovenschaal en giet op de boden wat tomatensaus. Leg hier een laag lasagne bladen op.
Beleg dit met kalkoenvlees en schep een paar eetlepels saus erover. Leg hier dan weer lasagne bladen op. Nu een laag rode ui, lasagne bladen, courgette, lasgne bladen, kalkoenvlees met weer wat saus en dan nog een keer de laag met ui en een laag met courgette.
Je eindigt met een laagje lasagne bladen. Hier smeer je de laatste tomatensaus over, beleg je met mozzarella plakken en bestrooi je met geraspte kaas.
Zet de lasagne 45 minuten in het midden van de oven.

Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.

Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer