Deze loempia hoef je niet te bakken, kan je ruim van te voren bereiden en bewaar je in de koelkast. Twee uurtjes van te voren op kamertemperatuur laten komen voor het serveren zorgt ervoor dat alle smaken tot hun recht komen.
Deze loempia hoef je niet te bakken, kan je ruim van te voren bereiden en bewaar je in de koelkast. Twee uurtjes van te voren op kamertemperatuur laten komen voor het serveren zorgt ervoor dat alle smaken tot hun recht komen.
Breek de noedels en bereid volgens voorschrift. Snij de shiitake en aspergetips klein. Snij de koriander en sla klein. Snij de plakjes eendenborst in reepjes.
Verhit 1 el olie en roerbak de aspergetips en shiitake voor 5 minuten.
Strooi de sesamzaadjes erover plus 1 el sojasaus. Schep om en laat verder afkoelen.
Meng 1 el sojasaus en 1 el olie, de pindakaas, sesamolie en de 2 el limoensap. Meng dit door de noedels en schep de groenten erdoor.
Bereid de rijstvellen volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg onder het midden wat koriander en sla. Leg er twee plakjes eendenborst op en schep er twee el noedels op.
Vouw als loempia. Meng 4 el sojasaus met 2 el limoensap en serveer dit bij de loempia’s.