Een verrassend eenvoudig maar superlekker voorgerecht waarmee je velen zal verbazen
Een verrassend eenvoudig maar superlekker voorgerecht waarmee je velen zal verbazen
Ricotta en pesto op kamertemperatuur laten komen.
In twee ruime pannen water met zout aan de kook brengen.
Lasagnebladen een voor een in pannen laten glijden en in 8-10 min beetgaar koken.
Tussentijds roeren om te voorkomen dat bladen aan elkaar plakken.
Lasagnebladen met schuimspaan uit pan nemen en op werkvlak uitspreiden.
In kom pesto, ricotta en 1-2 el pastakookwater tot saus mengen.
Helft van lasagnebladen op vier voorverwarmde borden leggen. Saus erover verdelen.
Afdekken met resterende lasagnebladen. Kruidenolie erover druppelen en lasagne bestrooien met geraspte kaas.
Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.
Ingrediënten voor 4 personen Ik werk graag met groot vlees. Een procureur is ongeveer 2 kilo dus bij uitstek om te bereiden als je met