
Soep met mes en vork
Een pot-au-feu is een maaltijdsoep met rundvleesvlees en groenten. Deze wordt als maaltijd in drie gangen opgediend: als eerste de gezeefde en ontvette bouillon, eventueel
Verwarm de oven op 180 graden. Snij de helft van de basilicum zeer fijn. Pel de uien en hak er een in hele fijne stukjes. Meng de ui met de pesto, paneermeel en de fijngesneden basilicum.
Snij de andere ui in grove stukken, de basilicum grof en de courgette en tomaten in plakken. Pel de knoflook en snij klein. Zet een koekenpan of wok op het vuur met wat olijfolie. Fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg de ui, basilicum en courgette toe en bak 3 minuten mee. Voeg de tomaat toe en bak nog 1 minuut. Bestrooi royaal met peper en zout.
Schep de groenten in een ovenschaal en leg de visfilets erop. Besprenkel met citroensap en verspreid het pestomengsel erover.
Zet de ovenschaal 25 tot 30 minuten in de oven.
Lekker met gebakken aardappelen of aardappelpuree.
Een pot-au-feu is een maaltijdsoep met rundvleesvlees en groenten. Deze wordt als maaltijd in drie gangen opgediend: als eerste de gezeefde en ontvette bouillon, eventueel
Rode linzen hebben een goede eigenschap. Buiten het feit dat ze erg lekker zijn koken ze ook stuk waardoor er mooie gebonden soepen of stoofschotels