Pasta met Zeevruchten

Een makkelijk snelle vis pasta voor als je minder tijd hebt om te koken. Ik haal de spinazie en zeevruchten een dag van te voren uit de diepvries zodat het direct gebruiksklaar is.

Zeevruchten bestaat meestal uit een combinatie van mosselen, garnalen, inktvis en witvis of surimi.

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Pasta fusilli- 400 gram
  • zeevruchten- 500 gram
  • dv spinazie- +/- 200 gram
  • crème fraiche- 3 el
  • ui- 1 stuks
  • knoflook- 2 teentjes
  • zeezout-
  • zwarte peper- uit de molen
  • chilivlokken-
  • olijfolie-

Instructies

Zet een pan water op en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.

Snipper de ui en knoflook. Zet de wok op het vuur met een flinke scheut olijfolie. Smoor de ui en knoflook voor 3 minuten op een zacht vuur.

Zet het vuur hoog en voeg de zeevruchten toe. Roerbak deze voor 3 minuten. Temper het vuur en voeg de spinazie en crème fraiche toe. Warm al roeren door.

Voeg zeezout naar smaak toe en flink wat zwarte peper uit de molen.

Giet de pasta af en schep op de borden. In het midden de zeevruchten en maak af met chilivlokken naar smaak.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print