Flatbread van de bbq
Dit is een makkelijk en lekker recept om vers brood te bakken op de bbq. Het is wat naan achtig brood en je kan er
Verwarm de oven op 180 graden. Breng in een steelpan de marsala met de krenten aan de kook. Zet het vuur dan uit en laat afkoelen.
Verhit een koekenpan zonder boter en rooster de pijnboompitten in ongeveer 3 minuten. Was de citroen en rasp de gele schil van de citroen.
Doe de eieren en de suiker in een kom en klop met de mixer tot een dikke crème.
Roer de citroenrasp, de ricotta, pijnboompitten, krenten plus marsala erdoor.
Bekleed een springvorm met bakpapier, giet het mengsel erin en bak de pudding in het midden van de oven in ca 40 minuten.
Laat afkoelen tot kamer temperatuur en snijd in punten.
Dit is een makkelijk en lekker recept om vers brood te bakken op de bbq. Het is wat naan achtig brood en je kan er
In Indonesië eet men veel halfrauwe groenten. Groenten die even in kokend water zijn ondergedompeld of die men bovenop de rijst enkele minuten heeft laten
Lekker als voorgerecht en als je de soep wat dikker maakt door er extra linzen, aardappel en wat bindmiddel aan toe te voegen ook heerlijk