Als je voor dit gerecht groentebouillon gebruikt is het een mooi vegetarisch voorgerecht of amuse.

Watermeloen vocktail
Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.
Als je voor dit gerecht groentebouillon gebruikt is het een mooi vegetarisch voorgerecht of amuse.
Was de bloemkoolroosjes en snij de sjalot in stukken. Smelt de boter in de soeppan en bak de bloemkoolroosjes met de sjalot voor vier minuten op een zacht vuur.
Giet de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Laat de bloemkool in ongeveer 10 minuten zacht en gaar koken.
Snij ondertussen de boterham in vier repen en bak smeer ze met olijfolie. Bak ze dan in de koekenpan goudbruin en krokant. Snij de teen knoflook door het midden en wrijf hiermee over de geroosterde broodrepen.
Pureer de soep helemaal glad met een staafmixer en voeg de slagroom toe.
Schep de soep in kleine kopjes, garneer met chilipoeder en steek er een broodsoldaatje in.
Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.
In Spanje eten ze deze lekkere snack veel als tapas en staat hij als boquernes fritos op de kaart. Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon erg
Je denkt dat je rijst ziet op de foto maar het is bloemkool. Van bloemkool kan je namelijk een prima vervanger maken voor rijst als