Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.
Mosselen uit de wok
Mosselen uit de wok is net zo snel klaar als gekookte mosselen maar door de bereiding uit de wok hebben ze meer smaak. Lekker met
Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.
Rasp de helft van de limoenschil en meng dit met de geitenkaas met de room tot een glad mengsel, bewaar in een spuitzak.
Los de suiker op in 50 ml water, breng aan de kook en laat afkoelen
Schil de watermeloen, snij er een of twee plakken af van 1 cm dik en steek er een paar rondjes uit en snij een paar staafjes van ongeveer 5 tot 7 cm.
Pers de rest van de meloen in een sapcentrifuge en meng dit met sap van ½ limoen en zoet met het suikerstroop. Bewaar in een mooie fles of schenkkan.
Spuit een stip kaas in een cocktailglas, steek de garnituur er speels in en zet tegen de rand. Garneer met takjes sacura, duizendblad en waterkers.
Schenk de watermeloensap aan tafel in het glas.
Mosselen uit de wok is net zo snel klaar als gekookte mosselen maar door de bereiding uit de wok hebben ze meer smaak. Lekker met
Yoghurtchips is decoratief en ook lekker bij zoete nagerechten. De smaak is licht zuur als je hem uit de oven haalt als hij nog wit
Lekker kruidig en knapperig spek is op deze manier makkelijk te maken. Voor de smaak gebruik je gewoon een woksaus die in vele smaken te