Herfst eieren
Herfst eieren is een gerecht wat heerlijk als lunchgerecht is maar ook bij de broodmaaltijd zeker niet misstaat.
Zet de tajine op laag vuur met een scheut olie. Snij het vlees in dobbelsteentjes van 2 x 2 cm.
Bak het vlees aan in de olie voor 5 minuten.
Ondertussen pel je de ui en knoflook. Snij de ui in grove stukken en de knoflook fijn.
Strooi de ras el hanout over het vlees en roer door. Voeg de ui en knoflook toe en bak mee voor 2 minuten.
Snij ondertussen de courgete en auberginge in de lengte door en snij dan in plakjes.
Voeg toe en bak 2 minuten mee. Schep de harissa erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Laat de tajine voor 2,5 uur zachtjes stoven.
Herfst eieren is een gerecht wat heerlijk als lunchgerecht is maar ook bij de broodmaaltijd zeker niet misstaat.
Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan
Er zijn drumsticks en mini drumsticks. Deze worden vaak verkocht als kip borrelhapje. Zelf vind ik deze kleine drumsticks het lekkerst voor de sticky chicken