
Hachee
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker
Zet de tajine op laag vuur met een scheut olie. Snij het vlees in dobbelsteentjes van 2 x 2 cm.
Bak het vlees aan in de olie voor 5 minuten.
Ondertussen pel je de ui en knoflook. Snij de ui in grove stukken en de knoflook fijn.
Strooi de ras el hanout over het vlees en roer door. Voeg de ui en knoflook toe en bak mee voor 2 minuten.
Snij ondertussen de courgete en auberginge in de lengte door en snij dan in plakjes.
Voeg toe en bak 2 minuten mee. Schep de harissa erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Laat de tajine voor 2,5 uur zachtjes stoven.
Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker
Soms kom ik een kladje tegen met wat gekrabbel erop. Is natuurlijk weer een recept wat ik ergens opgepikt hebt. Lekker, snel en makkelijk te
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre