Leg de drumsticks op een plank en bestrooi deze met een el rotikruiden, wrijf de kruiden goed in. Maak de margarine warm in de braadpan en braad de drumsticks aan tot ze mooi bruin zijn. Laat de drumsticks op half vuur met de deksel schuin op de pan in 30 minuten gaar worden.
Kook de eieren.
Pel de ui en snij deze in kwart ringen, pel de knoflook en snij klein, snij de prei over de lengte door en snij in halve ringen, snij de paprika in stukjes, schil de aardappel en snij in grove stukken, snij de peper in dunne ringetjes, snij de peen in blokjes, snij de bonen in stukken.
Zet een pan / wok op het vuur met een scheut olie. Bak de ui, knoflook, peper op half vuur voor 4 minuten. Voeg de paprika, prei en wortel toe en bak weer 4 minuten. Schep regelmatig om.
Voeg de sperziebonen en de aardappel toe en bak weer voor 4 minuten. Voeg dan 2 tot 3 el rotikruiden toe en 150 ml water. Roer alles even door en laat dan 20 minuten met de deksel op de pan smoren.
Pel de eieren en snij in kwarten. Als de groenten klaar zijn leg je de kipdrumsticks op de groenten en verdeel je de eieren over de pan.
Verwarm de roti vellen en serveer het geheel.