
Indische cake met crème anglaise
Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom
Snipper de ui en de knoflook. Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Snijd de tomaten in stukjes. Spoel de witte bonen onder koud water af en laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie en fruit de ui aan. Laat de knoflook en tijm kort mee fruiten. Voeg het spek en de ham toe en bak 4 minuten.
Voeg de bouillon, aardappelblokjes, de witte bonen en de kool toe. Laat dit zachtjes 10 minuten koken tot de aardappelblokjes gaar zijn. Voeg de tomatenblokjes toe en laat goed doorwarem. Breng op smaak met zout en peper.

Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom

Het is simpel, snel klaar en uiteraard lekker van smaak.

Lamshaas is een weinig gebruikt stukje vlees. Onbekend is vaak onbemind maar ik raad je aan om dit mooie supermalse stukje vlees een te gaan