
Komkommersalade met yoghurt citroendressing
Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.
Snipper de ui en de knoflook. Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Snijd de tomaten in stukjes. Spoel de witte bonen onder koud water af en laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie en fruit de ui aan. Laat de knoflook en tijm kort mee fruiten. Voeg het spek en de ham toe en bak 4 minuten.
Voeg de bouillon, aardappelblokjes, de witte bonen en de kool toe. Laat dit zachtjes 10 minuten koken tot de aardappelblokjes gaar zijn. Voeg de tomatenblokjes toe en laat goed doorwarem. Breng op smaak met zout en peper.

Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.

Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb

Lekker kruidig en knapperig spek is op deze manier makkelijk te maken. Voor de smaak gebruik je gewoon een woksaus die in vele smaken te