
Surinaams zuur
Surinaams zuur is een fris en pittig zuur wat bij veel gerechten te combineren is.
Doe de tutti fruti met het bier in een pan en laat 20 minuten zachtjes koken, laat dan
afkoelen
Verwarm de oven op 175 gr
Maal de speculaasjes fijn en meng de boter en de jam erdoor.
Druk in de taartvorm als bodem en zijwand van ongeveer 3 a 4 cm hoog. Splits de eieren.
Doe de kwark met de eierdooier in een kom en roer goed door
Klop de eiwitten stijf en spatel door de kwark
Verdeel over de bodem en bak in 30 – 35 minuten gaar
Schep de tutti frutti over de taart.
Surinaams zuur is een fris en pittig zuur wat bij veel gerechten te combineren is.
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als