
Mulligatewneysoep
Deze aromatische Anglo-Indiase soep vind je in bijna ieder Indiaas restaurant op de kaart. Mulligatawny komt uit het Tamil en betekent “peperwater”. Hoe peperig (heet)
Doe de tutti fruti met het bier in een pan en laat 20 minuten zachtjes koken, laat dan
afkoelen
Verwarm de oven op 175 gr
Maal de speculaasjes fijn en meng de boter en de jam erdoor.
Druk in de taartvorm als bodem en zijwand van ongeveer 3 a 4 cm hoog. Splits de eieren.
Doe de kwark met de eierdooier in een kom en roer goed door
Klop de eiwitten stijf en spatel door de kwark
Verdeel over de bodem en bak in 30 – 35 minuten gaar
Schep de tutti frutti over de taart.
Deze aromatische Anglo-Indiase soep vind je in bijna ieder Indiaas restaurant op de kaart. Mulligatawny komt uit het Tamil en betekent “peperwater”. Hoe peperig (heet)
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Dit is een Libanees gerecht, Loubiah bil dajaj wat in het Londense restaurant Comptoir Libanais word geserveerd. Makkelijk, snel en erg lekker.