Speculaascheescake met tutti frutti

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Tutti fruti- 1 zak 375 gram
  • bokbier- 1 flesje
  • speculaas- 200 gram
  • roomboter- 50 gram
  • abrikozenjam- 3 el
  • vanillekwark- 500 gram
  • eieren- 3 stuks

Instructies

Doe de tutti fruti met het bier in een pan en laat 20 minuten zachtjes koken, laat dan

afkoelen

Verwarm de oven op 175 gr

Maal de speculaasjes fijn en meng de boter en de jam erdoor.

Druk in de taartvorm als bodem en zijwand van ongeveer 3 a 4 cm hoog. Splits de eieren.

Doe de kwark met de eierdooier in een kom en roer goed door

Klop de eiwitten stijf en spatel door de kwark

Verdeel over de bodem en bak in 30 – 35 minuten gaar

Schep de tutti frutti over de taart.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print