
Kip van het spit
Een kip van het spit met zijn knapperige vel doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel een bbq of oven hebben met een draaispit.
Zet een droge koekenpan op het vuur en verwarm op middelhoog vuur. Bak de spek uit in de hete pan tot hij mooi bruin en krokant is. Haal de spek uit de pan en leg op keukenpapier.
Pel en snipper de ui plus de knoflook. Zet een wok op het vuur, giet er een scheut olie in. Fruit de ui en knoflook tot de ui glazig is. Zet het vuur hoog en roerbak de spinazie 1 minuut tot deze geslonken is.
Voeg twee eetlepels mango chutney toe en roer om. Breek de uitgebakken spek erover en serveer direct.
Een kip van het spit met zijn knapperige vel doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel een bbq of oven hebben met een draaispit.
Groenten, vis of lees in tempura ziet er altijd leuk uit en is ook erg lekker. Je kunt in de supermarkt tegenwoordig pakjes tempura beslag
Een verrassend eenvoudig maar superlekker voorgerecht waarmee je velen zal verbazen