
Eenpans gerecht
Ik kook graag voor wat meer mensen maar in de praktijk is dat toch vaak voor twee of drie personen thuis. Dit betekent dat er
Zet een droge koekenpan op het vuur en verwarm op middelhoog vuur. Bak de spek uit in de hete pan tot hij mooi bruin en krokant is. Haal de spek uit de pan en leg op keukenpapier.
Pel en snipper de ui plus de knoflook. Zet een wok op het vuur, giet er een scheut olie in. Fruit de ui en knoflook tot de ui glazig is. Zet het vuur hoog en roerbak de spinazie 1 minuut tot deze geslonken is.
Voeg twee eetlepels mango chutney toe en roer om. Breek de uitgebakken spek erover en serveer direct.
Ik kook graag voor wat meer mensen maar in de praktijk is dat toch vaak voor twee of drie personen thuis. Dit betekent dat er
Stoofvlees over de friet is in zuid Nederland heel gewoon. Het Limburgs zoervleisj is wel de bekentste. Dit is een eigen variant hierop.
Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.