Herfst eieren
Herfst eieren is een gerecht wat heerlijk als lunchgerecht is maar ook bij de broodmaaltijd zeker niet misstaat.
Zet een droge koekenpan op het vuur en verwarm op middelhoog vuur. Bak de spek uit in de hete pan tot hij mooi bruin en krokant is. Haal de spek uit de pan en leg op keukenpapier.
Pel en snipper de ui plus de knoflook. Zet een wok op het vuur, giet er een scheut olie in. Fruit de ui en knoflook tot de ui glazig is. Zet het vuur hoog en roerbak de spinazie 1 minuut tot deze geslonken is.
Voeg twee eetlepels mango chutney toe en roer om. Breek de uitgebakken spek erover en serveer direct.
Herfst eieren is een gerecht wat heerlijk als lunchgerecht is maar ook bij de broodmaaltijd zeker niet misstaat.
Ajvar is een hemels goedje uit het voormalige Joegoslavië! Je kan het haast overal voor gebruiken: op brood (bijv. kaastosti!), in de soep, als toevoeging
Dit is een makkelijk en lekker recept om vers brood te bakken op de bbq. Het is wat naan achtig brood en je kan er