
Paté brûlée
Dit voorgerechtje is makkelijk maar vraagt wel even wat rusttijd. Smaakvol en de combinatie van de zachte paté en de krokant suiker zijn verrassend in
Zet een droge koekenpan op het vuur en verwarm op middelhoog vuur. Bak de spek uit in de hete pan tot hij mooi bruin en krokant is. Haal de spek uit de pan en leg op keukenpapier.
Pel en snipper de ui plus de knoflook. Zet een wok op het vuur, giet er een scheut olie in. Fruit de ui en knoflook tot de ui glazig is. Zet het vuur hoog en roerbak de spinazie 1 minuut tot deze geslonken is.
Voeg twee eetlepels mango chutney toe en roer om. Breek de uitgebakken spek erover en serveer direct.
Dit voorgerechtje is makkelijk maar vraagt wel even wat rusttijd. Smaakvol en de combinatie van de zachte paté en de krokant suiker zijn verrassend in
Als je voor dit gerecht groentebouillon gebruikt is het een mooi vegetarisch voorgerecht of amuse.
Dit zijn van die eenpans gerechten die eigenlijk altijd lekker zijn en nooit kunnen mislukken en barstens vol met smaak zitten.