
Crème van geitenkaas
Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades. Je kan er eindeloos
Snijd de chorizo in blokjes. Pel de ui en snijd in dunne ringen, pel de knoflook en snij fijn, snijd de paprika’s in reepjes, snijd de Spaanse peper klein, schil de aardappelen en snijd in blokjes, halveer de courgette en snijd in plakjes. Rasp de mozzarella en de parmezaan.
Verhit de olie in een braadpan en bak de saucijsjes 15 minuten met het deksel schuin op de pan. Bak de chorizo 2 minuten mee op het eind. Haal alles uit de pan.
Snijd de saucijsjes in stukjes van ongeveer 2 cm.
Fruit de uien in het achter gebleven bakvet voor 5 minuten. Voeg de knoflook, spaanse peper en bak deze ook 5 minuten. Blus af met de wijn en kook 1 minuut om de alcohol te verdampen.
Voeg de tomaten, aardappel en bouillon toe en laat afgedekt 15 minuten stoven.
Voeg de mais, courgette, kruiden, chorizo en saucijsjes toe en laat nog 12 minuten koken.
Roer dan de kazen erdoor en verwarm goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades. Je kan er eindeloos
Dit is een lekkere licht maaltijd voor de warme dagen. Als je ipv de kip gekruide tofu gebruikt is het een heerlijk vegetarisch gerecht.
In dit gerecht zijn spekjes verwerkt. Als je deze vervangt voor krokant gebakken tofoe is het een heerlijk vegetarisch gerecht.