Chocolademousse
Chocolademousse is een heerlijk onderdeel voor bij een grand dessert. De smaak is afhankelijk van het percentage cacao. In ieder geval moet je altijd pure
Zet de braadpan op het vuur en laat de boter smelten. Bestrooi de sucadelapjes met peper en zout. Zet het vuur hoog en als het schuim van de boter wegtrekt en je ziet de boter licht bruin worden leg je de sucade in de pan. Braad de sucade aan beide zijde 2 minuten aan tot ze mooi bruin zijn.
Voeg de port, bruine suiker en de laurier toe. Het vlees moet niet boven de port uitkomen. Vul anders aan met wat water.
Breng de pan aan de kook en zet hem dan op een zo laag mogelijk vuur. Stoof de sucade in ongeveer 4 tot 5 uur mals en zacht.
Chocolademousse is een heerlijk onderdeel voor bij een grand dessert. De smaak is afhankelijk van het percentage cacao. In ieder geval moet je altijd pure
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie