![](https://dekeukenvansantpoort.nl/wp-content/uploads/2020/03/crumble-yoghurt-300x183.jpg)
Rabarber-appelcrumble
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel
Pel de walnoten. Kook de eieren hard en laat afkoelen. Snij de eieren en de tomaten in plakjes of partjes. Mix 1/3 azijn met 2/3 olijfolie samen met de dijonmosterd.
Verwarm ondertussen de eendenmaagjes au bain marie en haal ze uit het vet. Snij de maagjes in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik.
Doe de sla in een bak en meng de dressing erdoor. Leg op ieder bord een bergje sla. Leg op ieder bord wat van de partjes ei en tomaat. Strooi hier de gepelde walnoten over.
Zet een koekenpan op het vuur en giet hier wat van het eendenvet in. Verwarm de plakjes eendenmaag kort tot ze lauwwarm zijn.
Schep met een lepel de maagjes plus wat van het warme vet over de salade.
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel
Truffeljus kan je in een speciaalzaak kopen in blikjes. Je kan het ook maken door aan een goede jus (bijvoorbeeld van biefstuk) truffelolie en wat
Deze soep heb ik voor het eerst gegeten in Olhos de Agua waar de altijd vriendelijke Portugezen mij gaar het recept gaven van hun favoriete