Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.

Marokkaanse kip
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Schil de komkommer, halveer deze en haal de zaadlijsten eruit. Dit gaat makkelijk door er met een lepel middendoor te schrapen.
Pel de ui. Rasp de komkommer en de ui. Laat in een zeef uitlekken.
Halveer de tomaatjes en leg ze op een bord met de snijkant naar boven.Bestrooi met peper en zout, besprenkel met olijfolie en de balsamicoazijn.
Rasp de feta over de tomaatjes.
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Groenten, vis of lees in tempura ziet er altijd leuk uit en is ook erg lekker. Je kunt in de supermarkt tegenwoordig pakjes tempura beslag