
Pulled pork
Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan
Snij de tonijn in balkjes van ongeveer 1,5 cm in doorsnede. Meng de olie en sojasaus en meng de sesamzaadjes op een bordje.
Wrijf de tonijn in met het oliemengsel en druk daarna in de sesamzaadjes zodat het balkje aan alle kanten is bedekt.
Verwarm een koekenpan en bak de tonijnbalkjes ongeveer 30 seconden aan twee zijde. Haal uit de pan en leg even op een bord of plank.
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer dit samen met de mayonaise en de limoensap. Breng op smaak met wat peper en zout.
Leg wat gekleurde sla op een bord en leg hier de tonijnbalkjes op. Serveer met de avocadocrème.
Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan
Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop