
Winterse visstoof
Een visstoof / pakket van de bbq is heerlijk. Maar in de koude maanden van het jaar is dit ook prima in de oven te
Snij de tonijn in balkjes van ongeveer 1,5 cm in doorsnede. Meng de olie en sojasaus en meng de sesamzaadjes op een bordje.
Wrijf de tonijn in met het oliemengsel en druk daarna in de sesamzaadjes zodat het balkje aan alle kanten is bedekt.
Verwarm een koekenpan en bak de tonijnbalkjes ongeveer 30 seconden aan twee zijde. Haal uit de pan en leg even op een bord of plank.
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer dit samen met de mayonaise en de limoensap. Breng op smaak met wat peper en zout.
Leg wat gekleurde sla op een bord en leg hier de tonijnbalkjes op. Serveer met de avocadocrème.

Een visstoof / pakket van de bbq is heerlijk. Maar in de koude maanden van het jaar is dit ook prima in de oven te

Een leuk en lekker onderdeel van een grand dessert is deze vijgenbonbon. Zacht van smaak met een pitje van de gember.

Spareribs is zo’n gerecht dat je echt een dag van te voren moet voorbereiden en in een grote hoeveelheid moet maken. Gezellig met een groep