
Bloemkooltortilla
Een tortilla van bloemkool? Ja het is weer eens wat anders. Je moet hem echt voorzichtig omdraaien tijdens de ovenbaktijd. Hij breekt anders in stukken
Hak de helft van de koriander fijn, schil de gemberwortel en snij ragfijn, snij de peper in hele kleine stukjes.
Meng de olijfolie, soja en sesamolie samen met de gehakte koriander, gember en spaanse peper. Pers de citroen uit en voeg het sap toe. Meng dit goed door elkaar.
Snij de tonijn in mooie dunnen plakken en leg deze in de marinade voor minimaal een uur.
Verhit een grilpan. Verdeel de tonijn over vier bordjes. Besmeer de st jacobsschelpen met wat olijfolie en gril ze op hoog vuur om en om voor 1 minuut.
Snij de st jacobsschelpen in plakjes en leg ze op de tonijn. drupper er wat marinade over en garneer met wat koriander.
Een tortilla van bloemkool? Ja het is weer eens wat anders. Je moet hem echt voorzichtig omdraaien tijdens de ovenbaktijd. Hij breekt anders in stukken
Appeltaart bakken en eten we bijna allemaal. Neem eens stoofperen ipv appels en je krijgt een heerlijke taart met de mooie smaak van de herfst.
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.