
Koffie-ijs
Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer
Hak de helft van de koriander fijn, schil de gemberwortel en snij ragfijn, snij de peper in hele kleine stukjes.
Meng de olijfolie, soja en sesamolie samen met de gehakte koriander, gember en spaanse peper. Pers de citroen uit en voeg het sap toe. Meng dit goed door elkaar.
Snij de tonijn in mooie dunnen plakken en leg deze in de marinade voor minimaal een uur.
Verhit een grilpan. Verdeel de tonijn over vier bordjes. Besmeer de st jacobsschelpen met wat olijfolie en gril ze op hoog vuur om en om voor 1 minuut.
Snij de st jacobsschelpen in plakjes en leg ze op de tonijn. drupper er wat marinade over en garneer met wat koriander.
Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer
Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades. Je kan er eindeloos
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb