Ga naar de inhoud

De Keuken van Santpoort

  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact
Menu
  • Amuses
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Wild en gevogelte
  • Voorgerechten
    • Soepen
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
  • Hoofdgerechten
    • Vlees
    • Wild en gevogelte
    • Vis
    • Soepen
    • Vegetarisch
  • Bijgerechten
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Nagerechten
  • Snacks & overig
  • Catering
  • Contact

Aardappel knoflooksoep

Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb

Lees meer »

Espuma van aardappel

Lees meer »

Gevulde paprika

Lees meer »

Romige bloemkoolsoep met knoflooksoldaatje

Als je voor dit gerecht groentebouillon gebruikt is het een mooi vegetarisch voorgerecht of amuse.

Lees meer »

Courgettekaviaar met parmezaancrème

Lees meer »

Waldorf on a stick

Dit is een recept van Niven Kunz uit de sterrenkeuken van een groentefreak. Een waldorfsalade zoals je hem nog nooit hebt gegeten.

Lees meer »

Crème van geitenkaas

Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades. Je kan er eindeloos

Lees meer »

De Keuken van Santpoort

DE KEUKEN

  • Over De Keuken
  • Contact
  • Privacy Policy

CATERING

  • BBQ aan huis
  • Party catering

Recepten

  • Amuses
  • Voorgerechten
  • Bijgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Deserts

Blijf op de hoogte

Instagram Facebook

© Alle rechten voorbehouden - De Keuken van Santpoort

Website by DEBOPROJECTS