
Indische cake met crème anglaise
Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom
Snipper de ui, schil de aardappel en snijd deze in blokjes. schil de gember en rasp deze, snij de wortel in blokjes.
Fruit de ui 5 min. Voeg de aardappel, wortel, gember en specerijen toe en fruit deze 5 minuten.
Voeg de bouillon toe en laat gaar koken in ongeveer 30 minuten.
Pureer de soep, maak op smaak met zout en peper.
Roer de sinaasappelsap erdoor.
Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom
In dit gerecht zijn spekjes verwerkt. Als je deze vervangt voor krokant gebakken tofoe is het een heerlijk vegetarisch gerecht.
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre