Een leuk en lekker onderdeel van een grand dessert is deze vijgenbonbon. Zacht van smaak met een pitje van de gember.
Appels uit de oven
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Een leuk en lekker onderdeel van een grand dessert is deze vijgenbonbon. Zacht van smaak met een pitje van de gember.
Rasp de schil van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Schil de gemberwortel en rasp deze. Snijd de vijgen in stukjes en doe ze met de sinaasappelrasp en de gemberrasp in de keukenmachine.
voeg 2 tot 3 el sinaasappelsap toe en pureer het geheel tot een plakkerig mengsel.
Vorm met natte handen hier 15 balletjes van.
Smelt de chocolade au bain marie. Prik de balletjes op een satéprikker en wentel ze door de chocolade. Leg op bakpapier en leg in de koelkast voor 30 minuten.
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Deze soep heb ik voor het eerst gegeten in Olhos de Agua waar de altijd vriendelijke Portugezen mij gaar het recept gaven van hun favoriete
Deze spiesjes zijn met een japanse twist. Lekker met gebakken rijst en groenten en een japanse komkommersalade.