
Blanke stoofperen
De peer heb ik hier gebruikt als groenen bij de kwartelboutjes met bospaddenstoelen die je onder wild&gevogelte kan terugvinden.
Pel de ui en snij in ringen, snij de tomaat, wortel en aardappel in plakjes. Snij de paprika in ringen en hak de koriander fijn. Pel de knoflook en hak deze fijn.
Bedek de bodem van de tajine met de groenten en leg de visfilet erop. Bestrooi het met de specerijen. Giet er een flinke scheut olijfolie over en voeg water toe tot aan de onderkant van de vis bereikt is.
Breng aan de kook en laat met de deksel erop in 40 tot 45 minuten gaar koken. Voeg de laatste tien minuten de garnalen toe.
Serveer met Turks brood en partjes citroen die je uit kan knijpen boven je bord of kom.
De peer heb ik hier gebruikt als groenen bij de kwartelboutjes met bospaddenstoelen die je onder wild&gevogelte kan terugvinden.
Een tortilla van bloemkool? Ja het is weer eens wat anders. Je moet hem echt voorzichtig omdraaien tijdens de ovenbaktijd. Hij breekt anders in stukken
Voor dit recept gebruik ik de kippendij zonder rugstuk. Doordat het botje er nog wel inzit krijgt het vlees nog meer smaak. Gebruik hier nooit