
Lalab van paksoi
In Indonesië eet men veel halfrauwe groenten. Groenten die even in kokend water zijn ondergedompeld of die men bovenop de rijst enkele minuten heeft laten
Pel de ui en snij in ringen, snij de tomaat, wortel en aardappel in plakjes. Snij de paprika in ringen en hak de koriander fijn. Pel de knoflook en hak deze fijn.
Bedek de bodem van de tajine met de groenten en leg de visfilet erop. Bestrooi het met de specerijen. Giet er een flinke scheut olijfolie over en voeg water toe tot aan de onderkant van de vis bereikt is.
Breng aan de kook en laat met de deksel erop in 40 tot 45 minuten gaar koken. Voeg de laatste tien minuten de garnalen toe.
Serveer met Turks brood en partjes citroen die je uit kan knijpen boven je bord of kom.
In Indonesië eet men veel halfrauwe groenten. Groenten die even in kokend water zijn ondergedompeld of die men bovenop de rijst enkele minuten heeft laten
Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix
Je kan dit gerecht zowel met hele vis als van filet maken. Het is een kleurrijk gerecht met een frisse complexe smaak.