
Bbq saus
Deze bbq saus is lekker om varkensvlees of kip mee in te smeren wat je wilt grillen of roosteren op de bbq. Het smaakt ook
Pel de ui en snij in ringen, snij de tomaat, wortel en aardappel in plakjes. Snij de paprika in ringen en hak de koriander fijn. Pel de knoflook en hak deze fijn.
Bedek de bodem van de tajine met de groenten en leg de visfilet erop. Bestrooi het met de specerijen. Giet er een flinke scheut olijfolie over en voeg water toe tot aan de onderkant van de vis bereikt is.
Breng aan de kook en laat met de deksel erop in 40 tot 45 minuten gaar koken. Voeg de laatste tien minuten de garnalen toe.
Serveer met Turks brood en partjes citroen die je uit kan knijpen boven je bord of kom.
Deze bbq saus is lekker om varkensvlees of kip mee in te smeren wat je wilt grillen of roosteren op de bbq. Het smaakt ook
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de