Zwaardvis is een stevige vissoort die bijna smaakt als kalfsvlees. Zelfs de niet visliefhebber zal hier van smullen.
Zwaardvis is een stevige vissoort die bijna smaakt als kalfsvlees. Zelfs de niet visliefhebber zal hier van smullen.
Verhit de olijfolie in een koekenpan, pel de knoflook en snij in plakjes. Bak de plakjes knoflook zachtjes tot ze bruin worden. Verwijder de knoflook en voeg de helft van de boter toe.
Bak de zwaardvis aan beide kanten voor ongeveer 1,5 minuut.
Voeg de overgebleven boter toe. Blus na 1 minuut af met marsala en laat nog 1 minuut doorkoken.
Bestrooi met zout en peper en de fijngehakte peterselie. En laat de saus even indikken
De tomahawk steak is misschien wel een van de lekkerste stukken vlees van de bbq om samen te delen. Een tomahawk weegt rond de kilo
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre