
Tartaar van verse tonijn en zalm
Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.
Pel de knoflook en plet de teentjes. Wrijf de kippendijtjes goed in met 5 spice powder en bestrooi rijkelijk met peper en wat zout.
Verwarm de oven tot 180 graden.
Zet een wok op het vuur en bak de kippendijtjes rondom bruin aan. Leg de kippendijtjes in een kleine ovenschaal en giet er rijkelijk plumsaus over. Voeg de knoflook toe en zet de schaal 50 tot 60 minuten in de oven tot de kip gaar is en er een lekkere stroperige laag overheen zit.
Lekker met gebakken rijst en roergebakken groenten.

Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.

Voor satésaus gebruik ik altijd de goedkoopste pindakaas. De smaak wordt bepaald door de overige ingrediënten dus waarom meer uitgeven dan nodig is. Hou je