Pel en rasp de ui. De verse munt en korinader hakken. Van beide 1 el met 2 tl geraspte ui door de yoghurt roeren en tot gebruik in de koelkast zetten.
Snij het lamsvlees in stukjes en doe in een bak. Rasp de ciroen en pers uit.
Meng in een kom de citroenrasp, het sap de laurierblaadjes de tijm plus de poedersuiker en de olijolie. Breng op smaak met zout en peper en giet over het vlees.
Schep het vlees om en laat afgedekt 4 uur rusten. Rijg het vlees dan op spiesen en gril in ongeveer 10 minuten gaar en bruin.
Serveer de korianderyoghurt er apart bij.
Ieder heeft zo zijn eigen recept van paella. Ik hou van de combinatie vlees en vis waardoor er een goed gevulde pan met een volle
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb