Gevulde portabella

Benodigdheden

Ingrediënten

  • portabella- 4 stuks
  • spekreepjes- 50 gram
  • zondgedrooge tomaat- 4 stukjes
  • ui- 1 stuks
  • knoflook- 2 teentjes
  • zachte geietenkaas- 150 gram
  • sesamzaad zwart-
  • peper en zout-

Instructies

Bak de spekjes ui in een koekenpan. Giet af en houd apart. Pel en snipper de ui en knoflook. Snij de zongedroogde tomaatjes klein. Verwamr de oven voor op 175 graden.

Snij de steel los van de portabella en hak fijn.

Vul de portebella met de spekjes, ui, knoflook, zongedroogde tomaat. Bestrooi naar smaak met peper en zout. Brokkel de geitenkaas erover en bestrooi met het sesamzaad.

Zet 15 minuten in de oven.

Facebook
WhatsApp
Print