Pickles van groenten
Er zijn veel groentes die zich lenen op pickles van te maken. Knapperige zuren die je als garnering op een bord kan presenteren. Wortel, pastinaak,
Verwarm de grill. Snij de aubergine in dunne plakken en leg op met aluminumfolie bekleek rooster. Bestrijk de aubergine met olijfolie en grill ze 15 a 20 minuten. Keer halverwege de tijd en bestrijk die zijde ook met olijfolie.
Verwarm de oven op 200 graden. Snij de tomaat in plakken en haal de zaadlijsten uit de paprika en snij in parten.
Leg de plakken aubergine, tomaat en paprika dakpansgewijs in een ovenschaal. Bestrooi met peper en zout. Snij de mozzarella in plakken. Rasp de parmezaan over de groenten en leg de plakken mozzarella op de kaasrasp.
Zet de schaal voor 20 minuten in de oven.
Er zijn veel groentes die zich lenen op pickles van te maken. Knapperige zuren die je als garnering op een bord kan presenteren. Wortel, pastinaak,
Het belangrijkste keuken hulpmiddel bij dit recept is de baksteen en een bord wat net iets kleiner is dan je koekenpan. Ik had hier al
We hebben allemaal wel eens een stuk stokbrood over. Dat overgebleven stokbrood leent zich prima voor een knoflookbroodje. Knoflookbrood is lekker bij soep of bij