
Biefstuk en kipspiesjes
Deze spiesjes zijn met een japanse twist. Lekker met gebakken rijst en groenten en een japanse komkommersalade.
Zet de braadpan op het vuur en laat de boter smelten. Bestrooi de sucadelapjes met peper en zout. Zet het vuur hoog en als het schuim van de boter wegtrekt en je ziet de boter licht bruin worden leg je de sucade in de pan. Braad de sucade aan beide zijde 2 minuten aan tot ze mooi bruin zijn.
Voeg de port, bruine suiker en de laurier toe. Het vlees moet niet boven de port uitkomen. Vul anders aan met wat water.
Breng de pan aan de kook en zet hem dan op een zo laag mogelijk vuur. Stoof de sucade in ongeveer 4 tot 5 uur mals en zacht.

Deze spiesjes zijn met een japanse twist. Lekker met gebakken rijst en groenten en een japanse komkommersalade.

Nee het is geen spelfout. Een vocktail is een non-alcoholische mix van fruit en groente die heerlijk is ipv een cocktail of tussen de gangen