
Bosbesen en sinaasappelmascarponeijs
Dit is eigenlijk een basis die je met veel soorten fruit kan gebruiken. Als je twee smaken gaat maken moet je alle ingrediënten (behalve het fruit)
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Maak de knoflook schoon en snijd ze in plakjes. Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringetjes. Verkruimel de feta. Snijd de bieslook fijn.
Doe de aardappelen, prei en knoflook met de bouillon in een middelgrote pan en breng aan de kook. Laat de bouillon met het deksel half op de pan 15 minuten sudderen tot de aardappelen zacht zijn. Maak de soep glad met een staafmixer. Roer de slagroom en het bieslook erdoor. Bestrooi met de feta.
Dit is eigenlijk een basis die je met veel soorten fruit kan gebruiken. Als je twee smaken gaat maken moet je alle ingrediënten (behalve het fruit)
Dit is een recept van Niven Kunz uit de sterrenkeuken van een groentefreak. Een waldorfsalade zoals je hem nog nooit hebt gegeten.
Om dit gerecht te maken heb je hele dunne pannenkoekjes nodig en een stoommandje of stomer. Zelf koop ik de pannenkoekjes kant en klaar bij