Frittata
Een frittata maak je eigenlijk van de restjes die je in huis hebt. Aan het eind van de week ligt er altijd nog wel wat
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Maak de knoflook schoon en snijd ze in plakjes. Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringetjes. Verkruimel de feta. Snijd de bieslook fijn.
Doe de aardappelen, prei en knoflook met de bouillon in een middelgrote pan en breng aan de kook. Laat de bouillon met het deksel half op de pan 15 minuten sudderen tot de aardappelen zacht zijn. Maak de soep glad met een staafmixer. Roer de slagroom en het bieslook erdoor. Bestrooi met de feta.
Een frittata maak je eigenlijk van de restjes die je in huis hebt. Aan het eind van de week ligt er altijd nog wel wat
Lamshaas is een weinig gebruikt stukje vlees. Onbekend is vaak onbemind maar ik raad je aan om dit mooie supermalse stukje vlees een te gaan
Deze loempia hoef je niet te bakken, kan je ruim van te voren bereiden en bewaar je in de koelkast. Twee uurtjes van te voren