Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.

Aardappel knoflooksoep
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verwijder het klokhuis met een appelboor.
Maak een mengsel van de amandelpoeder, het oranjebloesemwater en de suiker.
Schik de appels in een beboterde ovenschaal + een weinig water.
Vul de appels met het mengsel en dek de bovenkant af met een klontje boter.
Bak de gevulde appels in de oven (ca. 35min) tot ze gaar en mooi goudbruin zijn. Dek de appels tijdens de eerste helft van de baktijd af met aluminiumfolie.
Serveer met bolletje ijs en een Mouse van chocolade en cognag
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb
Ik gebruik hier zelf graag cognacmosterd voor maar deze isin Nederland niet goed verkrijgbaar. Het is ook erg lekker met de groene mosterd met tuinkruiden.
Deze soep heb ik voor het eerst gegeten in Olhos de Agua waar de altijd vriendelijke Portugezen mij gaar het recept gaven van hun favoriete