Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.

Pasta met Zeevruchten
Een makkelijk snelle vis pasta voor als je minder tijd hebt om te koken. Ik haal de spinazie en zeevruchten een dag van te voren
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verwijder het klokhuis met een appelboor.
Maak een mengsel van de amandelpoeder, het oranjebloesemwater en de suiker.
Schik de appels in een beboterde ovenschaal + een weinig water.
Vul de appels met het mengsel en dek de bovenkant af met een klontje boter.
Bak de gevulde appels in de oven (ca. 35min) tot ze gaar en mooi goudbruin zijn. Dek de appels tijdens de eerste helft van de baktijd af met aluminiumfolie.
Serveer met bolletje ijs en een Mouse van chocolade en cognag
Een makkelijk snelle vis pasta voor als je minder tijd hebt om te koken. Ik haal de spinazie en zeevruchten een dag van te voren
Als je nog nooit eerder van short ribs hebt gehoord dan mis je een van de heerlijkste dingen in het leven! Short ribs moeten zo