Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.

Salade met atjar
Een eenvoudige maar zeer smakelijke salade met een aziatisch tintje.
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verwijder het klokhuis met een appelboor.
Maak een mengsel van de amandelpoeder, het oranjebloesemwater en de suiker.
Schik de appels in een beboterde ovenschaal + een weinig water.
Vul de appels met het mengsel en dek de bovenkant af met een klontje boter.
Bak de gevulde appels in de oven (ca. 35min) tot ze gaar en mooi goudbruin zijn. Dek de appels tijdens de eerste helft van de baktijd af met aluminiumfolie.
Serveer met bolletje ijs en een Mouse van chocolade en cognag

Een eenvoudige maar zeer smakelijke salade met een aziatisch tintje.

Ik voeg eigenlijk altijd wat port toe als ik stoofperen kook. Op enig moment had ik niet alles in huis wat ik normaal gebruik en

Iedereen heeft wel eens wat gekookte rijst over. Als je dit opspaart (invriest) tot je een leuke hoeveelheid hebt kan je hier een heerlijke rijstsalade