Pel en snij de sjalot fijn, doe de sesamolie met 2 el sushiazijn de sojasaus en de sjalot in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
Rasp de schil van de limoen en maal samen met de pistachenoten, amandelen en de chilivlokken tot een crumble.
Snijd de avocado overdwars doormidden, draai de helften van elkaar af en haal de pit eruit. Schep de halve avocado voorzichtig met een lepel uit de schil. Snij een dun plakje van de bolle kant zodat de avocado goed blijft staan. Vul de holte op met de geitenkaas en smeer met een kwastje de avocado in met de rest van de sushiazijn.
Rol de halve avocado door het notenmengsel en druk zachtjes aan. Leg op een diep bord en verdeel de waterkers eromheen. Druppel de dressing over de waterkers. Garneer met tuinkers en maak af met een paar eetbare viooltjes.

Een frittata maak je eigenlijk van de restjes die je in huis hebt. Aan het eind van de week ligt er altijd nog wel wat

Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige